11/22/14

Ellips hair care

Sebagai perempuan berhijab aku sering kesulitan merawat rambutku, kering dan bercabang adalah masalah utamanya, jadi kalo di sisir keliatan gak rapi aja gitu. Tapi sekarang jangan kuatir! buat kita cewek-cewek yang punya masalah rambut ada produk yang oke banget nih yaitu Ellips! Apasih Ellips itu? Ellips merupakan produk perawatan rambut yang berfungsi membuat rambut kita menjadi lebih indah dan sehat, tersedia dalam berbagai jenis yaitu: Vitamin rambut & hair mask, agar lebih mudah aku gambarkan dalam chart di bawah ini ya.

varian Ellips morrocan oil

Selain morrocan oil, sekarang ini ada varian baru yaitu Ellips pro ceratin complex yang tersedia dalam 3 jenis, yaitu :
HAIR REPAIR  (Intensif Menutrisi Rambut Kering dan Rusak.)
Diperkaya dengan Pro-Keratin Complex dan Jojoba Oil, merawat, menutrisi dan melindungi rambut yang rusak akibat proses kimiawi (pengeritingan atau pelurusan). Rambut lebih sehat, lembut, bercahaya, dan mudah diatur.

SILKY BLACK  (Rambut Tampak Hitam Lembut Berkilau.) 
Pro-Keratin Complex, Kemiri dan Aloe Vera Oil, merawat kemilau sehat rambut hitam, menutrisi dan melindungi rambut dari sinar matahari. Rambut hitam lebih sehat, lembut, bercahaya, dan lebih mudah diatur.

SMOOTH & SILKY  (Rambut Halus Selembut Sutera.)
Diperkaya dengan Pro-Keratin Complex dan Aloe Vera Oil, merawat rambut hingga terasa lembut, menutrisi dan menjaga kelembaban rambut. Rambut lebih sehat, lembut, bercahaya, dan mudah diatur.

Cara menggunakan Ellips hair vitamin :

  1. Keramas seperti biasa.
  2. Setelah rambut setengah kering, tuang isi Ellips Vitamin Rambut ke tanganmu.
  3. Usapkan secara merata pada barang rambut sampai ke ujung rambut.
  4. Biarkan sampai kering dengan sendirinya, tidak perlu dibilas.
  5. Tata Rambut seperti biasa.
Jangan lupa lakukan masker rambut seminggu 2 kali dengan Ellips Hair Mask untuk menjaga rambut tetap sehat dan terjaga indah berkilaunya. Nb : khusus untuk rambut berhijab lakukan masker rambut seminggu 1 kali dengan Ellips Hair Mask.


ilustrasi sebelum dan setelah memakai ellips.

tunggu apa lagi, yuk pake Ellips sekarang biar rambut kita makin kece badai! kunjungi websitenya di ellipshaircare





11/19/14

Drawing Day


I draws often than usual, i spent my days with exercise-exercise-and,exercise to hone my drawing skills. and i love this so much! Drawing is something interesting for me, how we pick color, how we draw an object, it describe our personal style. One picture can means thousand words, cool right? My fave object for drawing is people, especially girl. I love how to dress up girls on my sketch, its fun! By the way, this is my work for recent days, hope you like it! smooch :* ps: you can see my drawing through my instagram : @mussbolo ;) 



i love how she looks.



 this is my drawing book, it contains many picture inside :)

well, i still learning for create pop art

i love this pics! this girl seems free sleeps in the snow!

See you later guys!


11/11/14

You are on my list babe!

 Please don't make me drool everytime, i'll bring you home on the right time. So, just wait mommy comes to pick you ! kisses :*





pics source via google

11/4/14

Travel


I went to a hill few days ago with best friend, the name of that place is Stone Garden, you know? the scenery is soooooooooooo gorgeous! You can saw huge rock on top, the place keeper have told us, "if you want to go to stone garden, just use your motorcycle cause its far enough." But we are 2 curious and stubborn girl, said to the keeper : "Ah, no problem we will climb this hill to the top!" and with high confident we started climb, aaaaaaand tartar sauce! the top was farther than we see! i try to breath normally, my water runs out, and my leg feel stiff, but we can't come back babe, we're in the middle hill, and the only one option is continue to the top, yeaaaaah! lucky me, the monkeys don't appear that time, you can imagine if those monkey come near to us and i can't climb faster than them (how scary right?). After all effort, finally we arrived to the top! Woooooooo, everything is amazing from this high place. I won't keep it by myself, so i share the pics here for you! :)

So, our destination is that rock!
wild plant around us when climb
fyuh!

come on! we're getting closer!
hungryyyyyyyyy!
this place like a folk.
aaaaaand finally we're arrive!!! wohoooooo
 



this is not style, she was really had a call.







 See you later guys!

10/30/14

Artwork

Yesterday i had supeeeer bad mood waiting for something, and now those 'thing' is end, no more waiting again guys! and i got my mood again. This pics are from my skecth book, and tonight i'm on my higher mood to coloring them, the theme is chic and pastel. 

 This is Lola, she is cool and simple. She love to wear cardigan and skirt, but she's cool like a boy so she always wear her pink stunning boots!


 And this one is Amber, she's calm and sweet. She love everything vintage, her personal style is classic & chic.


you might also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...